Houding, beweging en techniek die jou past

Individuele coaching

Met veel passie zet jij je in voor wat jij het allerliefste doet: rijden en omgaan met je paard. Dagelijks ben je heel bewust bezig met je houding, beweging en techniek om jouw paard vooral niet in de weg te zitten en fijn te rijden.

Lukt dat ook? Als je eerlijk bent, blijf je elke training weer tegen dezelfde dingen aanlopen. Jij wilt jezelf continu verbeteren, maar het resultaat is er niet naar. Het lijkt wel of het bij iedereen veel gemakkelijker gaat dan bij jou…

Suzanne kan je helpen om in korte tijd enorme stappen te maken door jouw souplesse, ontspanning en stabiliteit te paard te verbeteren. Zo leer je weer te vertrouwen op jouw eigen gevoel en versterk je tegelijkertijd de communicatie en de band met je paard.

Hoor jij regelmatig deze instructies?

  • Zit stil, beweeg niet zo
  • Doe je handen meer naar voren
  • Zit rechtop
  • Houd je ellebogen aan je zij
  • Je zit scheef
  • Soepeler meebewegen
  • Ontspan, je hebt teveel spanning

Ontdek jouw eigen ruitertechniek

Jij bent uniek en hebt je eigen krachten allemaal in je. Door jouw eigen fysieke stabilisatie en coördinatie voorkeuren te ontdekken, weet jij wat jouw eigen unieke en persoonlijke ruitervoorkeuren profiel is.

Individuele coachingstraject 

In de eerste training gaan wij jouw unieke en persoonlijke ruitervoorkeuren ontdekken en zo ontstaat een ruitervoorkeuren profiel. Na het profileren gaan we direct aan de slag met jou en je paard. Zodat jij gelijk kunt voelen wat jouw ideale ruitertechniek is en hoe jij meer souplesse en ontspanning voor elkaar kunt krijgen. Hierdoor verbetert de relatie en samenwerking met jouw paard meteen.

We spreken nog twee vervolgtrainingen af zodat jij alles leert over jouw ideale ruitertechniek. Jij gaat enorme stappen maken in jouw ontwikkeling als ruiter en jij en je paard worden een hecht team.

Investering in jezelf: € 170,00 excl. reiskosten

“Ik ging blanco het traject in, maar wat een bijzondere ervaring. Dat je met een paar bewegingen/ oefeningen een persoonlijk profiel kan maken. Hierdoor heb ik meer zelfinzicht gekregen waar ik mee aan slag kan.

Hierna gingen we rijden en wat een profijt had ik van het geleerde profileren. De aanwijzingen die je gaf tijdens de rijlessen waren duidelijk en daardoor ook goed uit te voeren.

Saskia Duin

Waarom zijn topruiters nu top in hun rijden?

Top dressuurruiters zoals Charlotte Dujardin, Edward Gal, Carl Hester, Emmelie Scholtens en Isabell Werth hebben allemaal hun eigen ruitervoorkeuren. Zij zijn juist zo goed omdat zij vanuit hun eigen ruitervoorkeuren rijden. Jij leert zoveel beter rijden als jij weet wat voor jou werkt.

Er bestaat geen ideale ruitertechniek, wel jouw ideale ruitertechniek!

Het leren gebruiken en verbeteren van jouw eigen ruitertechniek zorgt ervoor dat jij veel beter kunt communiceren met jouw paard en dat jij je gevoel vergroot. Je paard en jij gaan elkaar beter begrijpen en jij voelt jouw paard veel beter aan. Er ontstaat meer vertrouwen en harmonie tussen jullie.

Ga jij met jezelf aan de slag?

Wil jij ook: