Gratis e-book

Het mysterie voor iedere coach en ruiter: hoe word ik elke dag beter?

In deze gids geef ik je toegang tot bewijs uit de praktijk, die hebben aangetoond waar verbetering voor jou als coach en ruiter begint: namelijk bij jouw natuurlijke voorkeuren. 

Door te weten waar je al goed in bent, verbeter je jezelf elke dag. 

Ga op onderzoek uit en vraag nu deze gids aan: het e-book Ruitervoorkeuren

Verbeter jezelf als ruiter en coach

Ontdek hoe jij jezelf vandaag nog kunt verbeteren als ruiter én als coach. Download het ebook Ruiterkeuren.

Wat brengt Ruitervoorkeuren?

“Door mijn aanwijzingen aan te passen aan de voorkeuren van de ruiter en hun leerstijl, blijkt er bij mijn leerlingen ineens veel meer mogelijk. Sommige leerlingen geef ik al tien jaar les en door deze opleiding zijn ze zo enorm veel verbeterd!”
Claire verheijen
"Door het leren van verschillende technieken, weet ik nu hoe ik aanwijzingen kan geven die wel die verbluffende resultaten bij mijn leerlingen laten zien.

Dit zorgt ervoor dat ik beter weet wat ik uit kan proberen, waardoor ik een beter en blijvender resultaat krijg bij mijn leerlingen. Ze voelen zelf het verschil tussen wat werkt en wat niet en dat zie je.”
Jenny Veenstra
Voor mij heeft de clinic veel betekend! Vooral de armen/handen iets dichter bij mijn lichaam waardoor ik gemakkelijker arm en schouder af kan laten afhangen. Ik kan mijn hulpen dan veel verfijnder geven.

Alles wordt rustiger en ik ga meer in het zadel zitten. Ook mijn brede blik zorgt nu voor rechtere lijnen en meer 8-en op het protocol. Ik blijf veel meer in contact met mijn gevoel en daardoor gaan oefeningen me veel gemakkelijker af.
Monique Dijkshoorn