Contact

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens. 

Onze locatie: Oud-Beijerland, Woudenberg en Didam. Uiteraard komen we ook graag naar jouw locatie, wij werken door heel Nederland.

Suzanne Heemskerk (Oud-Beijerland)

Sabina Brammer (Didam)

Wat brengt de opleiding Ruitervoorkeuren?

“Door mijn aanwijzingen aan te passen aan de voorkeuren van de ruiter en hun leerstijl, blijkt er bij mijn leerlingen ineens veel meer mogelijk. Sommige leerlingen geef ik al tien jaar les en door deze opleiding zijn ze zo enorm veel verbeterd!”
Claire verheijen
"Door het leren van verschillende technieken, weet ik nu hoe ik aanwijzingen kan geven die wel die verbluffende resultaten bij mijn leerlingen laten zien. Dit zorgt ervoor dat ik beter weet wat ik uit kan proberen, waardoor ik een beter en blijvender resultaat krijg bij mijn leerlingen. Ze voelen zelf het verschil tussen wat werkt en wat niet en dat zie je.”
Jenny Veenstra
“Fijn hoe Sabina en Suzanne elkaar aanvullen en dat toch beide doen vanuit een ander oogpunt en invalshoek. Heel veel geleerd over het coachen en de juiste vragen stellen. Vanuit mijn klanten hoor ik echt terug dat ze nu nog meer aan mijn lessen hebben en dat vind ik echt top!”
Monique Dijkshoorn

De opleiding Ruitervoorkeuren

Level 1

Leer je herkennen waar iemands motorische voorkeuren liggen en hoe je deze kunt coachen.

Level 2

Uitbreiding met het mobiele punt, leerstijlen en coaching- en instructievaardigheden.

Level 3

Verbreden van jouw eigen coach kwaliteiten, methodiek en persoonlijke visie.