Beter paardrijden als ruiter?

Ontdek jouw Ruitervoorkeuren

Met je ruitervoorkeurenprofiel weet je welke bewegingstaal jij gebruikt. Je weet hoe je beweegt en communiceert met je paard. Zodat jij en je paard samen een topteam worden.

Je ruitervoorkeurenprofiel is een uitgebreide analyse die gebaseerd is op fysieke stabiliteitsoefeningen. Door deze oefeningen analyseren we hoe jij balans en ontspanning krijgt. De oefeningen zijn heel specifiek gericht op jou als ruiter.

Ken je je ruitervoorkeuren, dan weet jij hoe je het  beste mee kan bewegen met je paard. Zodat jij je paard niet meer in de weg hoeft te  zitten en dat je heel goed gaat aanvoelen wat je paard van jou nodig heeft.

Ruitervoorkeuren weekend

Snelle stappen maken als ruiter? Dan is het Ruitervoorkeuren weekend iets voor jou. Dit weekend staat in het teken van samenwerken en verbinden met je paard. Jij als ruiter krijgt meer kennis hoe dat het werkt in jouw lijf. 

Iedereen heeft een uniek bewegingspatroon, jouw ruitervoorkeuren. En dat kun je heel goed gebruiken om je ruitertechniek en daardoor je ruitergevoel te verbeteren.

Je ontdekt jouw eigen Ruitervoorkeurenprofiel. En 2 dagen achter elkaar krijg je les van Suzanne Heemskerk op je paard. Aangevuld met 2 Jokersessies, een lezing over Ruitervoorkeuren, een avondprogramma en overnachting inclusief ontbijt, lunch en diner. 

Ook jouw paard komt gedurende het weekend niets tekort.