Trainings

weekend

Instructeursweekend

Op 7 en 14 april 2021 organiseren we het Ruitervoorkeuren Instructeurs Traject level 1. In de tweedaagse cursus, één dag online en één dag live, gaan we beginnen met de basis kennis van Ruitervoorkeuren en hoe je de ruitervoorkeuren van je ruiters kunt herkennen, hoe je hier je aanwijzingen en training op aan kunt passen. Je neemt je paard mee, of je huurt een paard, op de live dag zodat we allemaal in de praktisch aan de slag kunnen. Leren door te doen!

Op 9 en 16 mei organiseren we het Ruitervoorkeuren Instructeurs Traject level 2.

 

Hoe geef je helder en concreet op de praktijk aansluitende feedback? In het Ruitervoorkeuren Basis Instructeurstraject leer je hoe je didactisch kunt coachen zodat jou feedback aansluit bij de manier van leren van je leerling. Hoe doe je dit en welke mogelijkheden kun je gebruiken?

Lees hier meer details

Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende trainingsweekenden? Neem dan contact op.

Neem contact op

Ruiterweekend

Op 14 en 15 maart organiseren we een Ruitervoorkeuren Ruitertrainingsweekend. Dit weekend ligt de focus op het verbeteren van jouw ruitertechniek.

 

Dit weekend ga je echt jezelf verbeteren en enorme stappen maken in jouw souplesse, ontspanning en stabiliteit. De communicatie en de band met jouw paard gaan we versterken en jouw ruitergevoel vergroten.

 

We gaan je ruitervoorkeurenprofiel ontdekken en we gaan twee dagen aan de slag met jou en je paard zodat jij gelijk kunt voelen wat jou ideale ruitertechniek is en hoe jij meer souplesse en ontspanning voor elkaar kunt krijgen. Waardoor de relatie en samenwerking met jouw paard meteen verbetert.

 

Ook gaan we kijken hoe je omgaat met spanning/stress. Dit kan op wedstrijden zijn of in dagelijkse situaties wanneer je het heel druk hebt en meer moeite hebt om te ontspannen. Hoe ga je met spanning om en wat kun je doen om meer te ontspannen.

Lees hier meer details

Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende trainingsweekenden? Neem dan contact op.

Neem contact op