Train

met mij

RUITERVOORKEUREN

Introductie

In deze training gaan wij jouw unieke en persoonlijke ruitervoorkeuren ontdekken en zo ontstaat een ruitervoorkeuren profiel. Na het profileren gaan we direct aan de slag met jou en je paard. Zodat jij gelijk kunt voelen wat jouw ideale ruitertechniek is en hoe jij meer souplesse en ontspanning voor elkaar kunt krijgen. Waardoor de relatie en samenwerking met jouw paard meteen verbetert.

 

Investering in jezelf: € 95,- exclusief reiskosten.

Neem contact op

Ruitervoorkeuren

Trainingstraject

Jij wilt echt jezelf verbeteren en enorme stappen maken in jouw souplesse, ontspanning en stabiliteit. Jij wilt de communicatie en de band met jouw paard versterken en jouw ruitergevoel vergroten. Jij wilt meer resultaat aan jullie trainingen overhouden, zodat jij en je paard een hecht team worden.

 

In de eerste training gaan wij jouw unieke en persoonlijke ruitervoorkeuren ontdekken en zo ontstaat een ruitervoorkeuren profiel. Na het profileren gaan we direct aan de slag met jou en je paard. Zodat jij gelijk kunt voelen wat jouw ideale ruitertechniek is en hoe jij meer souplesse en ontspanning voor elkaar kunt krijgen. Waardoor de relatie en samenwerking met jouw paard meteen verbetert.

 

We spreken nog twee vervolg trainingen af zodat jij alles leert over jouw ideale ruitertechniek. Jij gaat enorme stappen maken in jouw ontwikkeling als ruiter en jij en je paard worden een hecht team.

Investering in jezelf: € 170,- exclusief reiskosten.

Neem contact op

RUITERVOORKEUREN

Trainingstraject met video

Stel, je woont echt ver bij mij vandaan waardoor de reis lang is en de kosten hoog worden. Dan is hier de oplossing waardoor jij maar één keer de reiskosten betaalt.

 

In de eerste training gaan wij jouw unieke en persoonlijke ruitervoorkeuren ontdekken en zo ontstaat je ruitervoorkeuren profiel. Na het profileren gaan we direct aan de slag met jou en je paard. Zodat jij gelijk kunt voelen wat jouw ideale ruitertechniek is en hoe jij meer souplesse en ontspanning voor elkaar kunt krijgen. Waardoor de relatie en samenwerking met je paard meteen verbetert.

 

Training twee en drie zijn video momenten. Jij stuurt mij op twee momenten video’s. Jij geeft aan tegen welke moeilijkheden je aanloopt, ik geef feedback op de video’s. Je video kan een proef zijn, een training of beide. De twee video momenten bepalen we samen. Ze kunnen een half uur per video moment beslaan.

 

Investering in jezelf: €150 exclusief reiskosten.

Neem contact op

Ruitervoorkeuren

Praktische opmerking

Bij sommige hippische bedrijven zijn externe trainers niet welkom. Is dat bij jou het geval en wil jij wel graag één van mijn trainingen doen? Stuur een mail en we bekijken de mogelijkheden voor een locatie bij mij in de buurt.